BOHEM STUDIO
Taideteollista suunnittelua ja tuotantoa
Teen kuvituksia, visuaalista suunnittelua, tuotekehitystä ja muotoilua Bohem Studio -kauppanimellä.
Olen tuottanut taiteen ammattilaisten (esim. Pasi Tammi, Pirjetta Brander, Viva Granlund) kanssa taideteollisia tuotteita (esimerkiksi sisustustauluja). Kuvataiteen teoksista voidaan tuottaa digitaalisen tulostustekniikan avulla korkealaatuisia vedoksia tauluiksi tai käyttöesineiksi (esim. akustiikkalevyt).
Tuotan teoksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä julkisiin tiloihin. Teen tilauksesta myös koristemaalausta (muraalit, seinämaalaus).
KUVATAITEEN TEKNIIKAT
Opiskelin kuvataidetta Taidekoulu Maassa Helsingissä vuosina 2005–2009. Olen opiskellut myös tuotekehitystä, tuotemuotoilua ja graafista suunnittelua. Opiskelen tällä hetkellä Python-ohjelmointia ja 3D-suunnittelua.
Piirustus
Maalaus (öljy- ja akryyliväri)
Digitaalinen kuvasuunnittelu ja tulostus (Photoshop, Lightroom, vektrorigrafiikka, fine art -tulostus, suurkuvatulostus, keraaminen lasitulostus)
Kuvanveisto (Pronssiveistokset, VR-avusteinen 3D-mallinnus, Rhinoceros)
Videokuvaus, leikkaus 
Animaatio (Olen käyttänyt esimerkiksi visuaalisen ohjelmoinnin työkaluja, kuten Vuo, Pure Data esimerkiksi liikkeentunnistusta hyödyntäviin taiteellisiin teoksiin.)
TUOTEKEHITYS JA MUOTOILU:
3D-suunnittelu (Rhinocheros, Blender)
Web-ohjelmointi (HTML, CSS, Bubble, Outsystems)
Video-ohjelmointi ja 3D-animaatio (Vuo.org, Pure Data, Max/MSP)
Muu ohjelmointi (Python)
Neuroverkot ja konenäkö (Wolfram)
Sulautetut (Arduino)
TEKSTIN TUOTTAMINEN
Olen kirjoittanut lukuisia lehti-artikkeleita ja verkkojulkaisuja. Tarjoan kirjallisen tuotannon palvelua yrityksille ja yhteisöille.
Lähetä
Thank you!

Katso myös:

Back to Top