Olen haastanut Sukupuolten Tulilinjalla -projektillani luonnontieteellisen ja sosiaalitieteellisen sukupuolentutkimuksen ristiriitaisia näkemyksiä, ja olen olen pyrkinyt osoittamaan, että sukupuolisesti epätasa-arvoiset lainsäädännöt voidaan purkaa luonnontieteellisin argumentein.
Olen myös pyrkinyt uudistamaan seksuaalisen identiteetin määrittelyä, koska perinteiset hetero-, homo- ja lesbo-määritelmät ovat vanhentuneita biologian nykytiedon valossa; Sukupuoli on biologisesti katsoen spektri, joten seksuaalisuuden määritelmät, jotka perustuvat biologisiin lokeroihin, eivät ole kestäviä.
Toimin myös valokuvaajana. Olen erikoistunut muotokuviin, alastonkuviin (nude, boudoir) ja fetish-aiheisiin kuviin ja videoihin. Olen opiskellut myös taideterapiaa, mikä vaikuttaa tapaani lähestyä valokuvausta. Koen valokuvauksen voivan auttaa kuvattavaa löytämään itsessään sellaisia kauniita piirteitä, joita on vaikea nähdä itse.
Olen esitellyt töitäni sekä yksityis- että ryhmänäyttelyissä, ja olen kirjoittanut artikkeleita ja esseitä. Työskentelyäni on rahoittanut esimerkiksi Taiteen edistämiskeskus ja Koneen Säätiö. Lisäksi minulla on laaja tausta erilaisista opinnoista ja kursseista, kuten esimerkiksi taideterapian, lääketieteen, tuotekehityksen, muotoilun ja musiikkiteknologian aloilta. Olen tehnyt harrastuksena myös vaatesuunnittelua ja harjoittanut kiinalaista perinnelääkintää.

Katso myös: