KUVATAITEILIJA | VALOKUVAAJA | HYVINTOINTIALAN YRITTÄJÄ
Ammatillisen urani keskeinen teema on ollut yksilön hyvinvointi ja yhteiskunnan tasa-arvoisuus. 
Olen kuvataiteilija käsitellyt pääasiassa sukupuolen ja seksuaalisuuden aiheita, jotka näen tärkeimpinä tasa-arvoisen yhteiskunnan rakentamisessa. 
Toimin taideteollisella suunnalla valokuvaajana sekä sisustussuunnittelijana. Suunnittelen ja ohjaan myös hyvinvointia ja luovuutta tukevia taiteellisia harjoituksia. 
Toimin lisäksi hyvinvointialan yrittäjänä.

Teoksesta 100 ja yksi sukupuolisuutta, jossa osallistujat määrittivät kokemustaan feminiinisestä ja maskuliinisesta puolestaan 0–100 numeroasteikolla.

Olen taiteilijana käsitellyt pääasiassa sukupuolen ja seksuaalisuuden aiheita.
Olen etsinyt Sukupuolten Tulilinjalla -projektillani sukupuolen määrittämisen tapaa, joka sovittaisi luonnontieteellisen ja sosiaalitieteellisen sukupuolentutkimuksen ristiriitaiset näkemykset. Tavoitteeni on osoittaa myös, että sukupuolisesti epätasa-arvoiset lainsäädännöt voidaan haastaa luonnontieteellisin argumentein. 
Oheinen kuva on '100 ja yksi sukupuolisuutta' -teoksesta, jossa osallistujat määrittävät omaa feminiinistä ja maskuliinista kokemustaan leikkimielisesti 0–100 asteikolla. Halusin osoittaa, kuinka harva määrittää itseään sataprosenttisena naisena tai miehenä.​​​​​​​​​​​​​​
Tavoitteeni on uudistaa myös seksuaalisuuden määrittelyä.
Perinteiset seksuaalisuuden määritelmät (hetero, homo, lesbo) eivät ole biologian nykytiedon valossa kestäviä, koska sukupuoli nähdään biologiassa lokeroiden sijaan spektrinä.
Määritän seksuaalisuutta lokeroihin kohdistumisen sijaan mieluummin fetissinä – kiinnostuksena esimerkiksi maskuliinisuuteen, feminiinisyyteen, kehon eri osiin tai esineisiin. Tällöin seksuaalisuutta voi kuvata tarkemmin, kuin mitä epämääräisillä sukupuolilokeroihin kohdistuvilla ilmaisuilla voi määrittää.

Kinky-teemainen kuvaus. Malleina Alise & Elmeri

Valokuvaaja
Tarjoan valokuvaajana muotokuvausten ja tapahtumien kuvauspalvelua.
Olen kuvannut valokuvaamalla erityisesti muotokuvia. Minua kiinnostaa nude, boudoir ja fetish-aiheiset muotokuvat, koska ne liittyvät taiteilijana käsittelemiini teemoihin. Toivotan erityisen lämpimästi tervetulleeksi heidät, joita on syrjitty sukupuolen tai seksuaalisuusen suuntautumisen vuoksi.
Olen opiskellut myös taideterapiaa, mikä vaikuttaa tapaani lähestyä valokuvausta. Uskon, että valokuvauksen avulla voi löytää itsestä sellaisia kauniita puolia, joita on vaikea nähdä vain peiliin katsomalla.
Tarjoan myös tapahtumien kuvausta. Olen kuvannut esimerkiksi useita urheilukilpailuja.
Kuvaan satunnaisesti myös muita aiheita, kuten maisemakuvia. 

Muotokuvausta Nadi Hammoudan henkilöohjauksen kurssilla. Mallina Aino

Suunnittelupalvelut

Luonnoskuva Helmi Izakayaan tekemästäni teossuunnitelmasta, 2023

Tarjoan taidekonsulttina kuvataiteen teosten suunnittelu- ja tuotantopalvelua.
Tuotan teoksia esimerkiksi seinämaalauksina ja printtituotteina (2D- ja 3D-tulosteet). Tuotan teoksia myös valokuvina, videona tai liikkuvaa kuvaa ohjelmoiden.
Taiteellisten teosten avulla on mahdollista luoda viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä sekä sisätiloihin että rakennusten ympäristöön.
Taiteellisen työskentelyn ohjaus
Tarjoan taidekonsulttina myös luovuutta ja hyvinvointia tukevien taiteellisten harjoitusten ohjausta.
Olen kehittänyt taideterapeuttisia harjoituksia, jotka soveltuvat henkilökohtaiseen työskentelyyn, ryhmäohjaukseen ja valmennukseen. 
Harjoitukset sopivat esimerkiksi motivaation tukemiseen, itsetunnon vahvistamiseen, tunteiden käsittelyyn ja ihmissuhteiden rakentamiseen.
Tarjoan työyhteisöille erityisesti luovuutta tukevia harjoituksia, jotka voivat lisätä tuottavuutta ja liiketoiminnan kannattavuutta.​​​​​​​
Lisätietoja Taidekonsultti-sivulta.

Esimerkkikuva naamiosta, jonka tyylistä voidaan työstää Surunaamio-työpajassani.

Hierontahoidot
Harjoitan sivutoimisesti kiinalaista ja suomalaista perinnelääkintää Jazmine toiminimellä.
Aloitin kiinalaiseen perinnelääkinnän opiskelun Baihui Ry:n kursseilla Helsingissä vuosina 2003–2004. Olen opiskellut myös länsimaisen lääketieteen perusteita Turun avoimessa yliopistossa. Aloitin vuonna 2023 opiskelemaan myös suomalaista jäsenkorjausta Essi Paulamäen opastamana.
Tarjoan kiinalaisen perinnelääkinnän ja suomalaista hoitoperinnettä yhdistävää hierontahoitoa Jazmine-hoitohuoneellani Tampereella. Lisätietoja osoitteessa jazmine.fi.
Voit pyytää lisätietoja lomakkeella:
Lähetä
Kiitos! Palaan asiaan pian!

Katso myös: