KUVATAITEILIJA | HYVINTOINTIALAN YRITTÄJÄ
Ammatillisen urani keskeinen teema on ollut yksilön hyvinvointi ja yhteiskunnan tasa-arvoisuus. 
Olen kuvataiteilija käsitellyt pääasiassa sukupuolen ja seksuaalisuuden aiheita projektillani Sukupuolten Tulilinjalla. Tällä hetkellä käsittelen tietoisuuden mysteeriä projektillani Sielun Muotokuvia.
Toimin taiteen lisäksi hyvinvointialan yrittäjänä.
Kuvataiteilija

Teoksesta 100 ja yksi sukupuolisuutta, jossa osallistujat määrittivät kokemustaan feminiinisestä ja maskuliinisesta puolestaan 0–100 numeroasteikolla.

Olen taiteilijana käsitellyt pääasiassa sukupuolen ja seksuaalisuuden aiheita.
Olen etsinyt Sukupuolten Tulilinjalla -projektillani sukupuolen määrittämisen tapaa, joka sovittaisi luonnontieteellisen ja sosiaalitieteellisen sukupuolentutkimuksen ristiriitaiset näkemykset. Tavoitteeni on osoittaa myös, että sukupuolisesti epätasa-arvoiset lainsäädännöt voidaan haastaa luonnontieteellisin argumentein. 
Määritän sukupuolta lähtökohtaisesti luonnontieteen nykytutkimuksen mukaisesti spektrinä, koska miehen ja naisen välinen raja on biologisesti tulkinnanvarainen asia; Vaikka suurin osa ihmisistä voidaan määrittää melko selkeästi miehen tai naisen lokeroon, jokaisessa ihmisessä on jo ensimmäisistä raskausviikoista alkaen sekä mies- että nais-tyypillisiä fysiologisia ominaisuuksia. Toisinaan nämä ominaisuudet risteävät intersukupuolisesti siten, että sukupuolen määrittäminen kahteen lokeroon on mahdotonta.​​​​​​​
Lääketieteessä on tunnustettu, että vaikka sukupuolisia piirteitä voidaan tutkia, miehen ja naisen määrittämiseen ei ole olemassa yksiselitteistä testiä.
Vaikka sukupuolinen kirjo on luonnollinen osa evoluutiota, useimmissa yhteiskunnissa sukupuolirajan rikkovat ihmiset on määritetty sairaiksi, tai jopa rikollisiksi. – Sukupuolirajan rikkomista kuulee edelleen väitettävän sairaudeksi esimerkiksi siksi, että se saattaa johtaa lisääntymiskyvyttömyyteen. Lisääntyminen ei ole kuitenkaan geenien säilymisen kannalta aina oleellista, jos osa sisaruksista voi tukea suvun geenien säilymistä huolehtimalla sisarusten lapsista.
Haluan haastaa myös sosiaalitieteellisen tutkimuksen, jossa sukupuolta jaetaan yleensä sosiaaliseen (gender) ja biologiseen (sex) osaan; Gender käsite kehitettiin 1960–1970-lukujen aikana oikeuttamaan intersukupuolisia ominaisuuksia omaavien vauvojen genitaalien leikkaukset silloinkin, kun tälle ei ole ollut lääketieteellisiä perusteita – vain, jotta vauvat voitiin jaotella selkeästi poikien ja tyttöjen lokeroihin.
Suomen kielen sukupuoli-sana on mielestäni parempi tapa määrittää sukupuolta, kuin englannin sex/gender-jako, koska suomen kielen sukupuoli-sana käsittää sekä biologisen että sosiaalisen ulottuvuuden.
Sukupuolen määrittäminen spektrinä haastaa paitsi kaikki lainsäädännöt, jotka asettavat miehet ja naiset eriarvoiseen asemaan, myös seksuaalisuuden perinteiset määritelmät. – Jos miehen ja naisen välinen raja hyväksytään luonnontieteen mukaisesti tulkinnanvaraisena asiana, ei ole heteroa, homoa tai lesboa koska nämä määritelmät perustuvat keinotekoisiin sukupuolilokeroihin.

Kinky-teemainen kuvaus. Malleina Alise & Elmeri

Hyvinvointialan yrittäjyys
Toimin hyvinvointialan yrittäjänä Jazmine-toiminimellä. 
Tarjoan kiinalaisen perinnelääkinnän hierontahoitoja, suomalaista jäsenkorjausta, hyvinvointia ja luovuutta tukevia taideterapeuttisten harjoitusten ohjausta.
Lisätietoja osoitteessa jazmine.fi.
Voit pyytää lisätietoja lomakkeella:
Lähetä
Kiitos! Palaan asiaan pian!