Teossuunnitelma Tampereelle 2023 avattuun Helmi Izakaya -ravintolaan. Maalauksen idea on luoda tunnelmaa merenalaisesta maailmasta, koska ravintola sijaitsee kellarissa, ja koska annosten pääraaka-aineena on kala ja muut merenelävät. Tein teoksen suunnittelun, jota ravintoloitsijan palkkaama maalari toteuttaa parhaillaan.
Tilasuunnittelua taiteella

Luonnoskuva Pasi Tammen 'Pelottavinta sinussa on minun riippuvaisuuteni' -teoksesta suurikokoisena sisustustauluna.

Tarjoan kuvataiteen teoksia hyödyntävää suunnittelupalvelua
Teoksia voidaan hyödyntää sisustustauluina, suurikokoisina tapetteina, sekä suoraan koville materiaaleille tulostettuina teoksina.​​​​​​​ Teoksia voidaan tuottaa 3D-materiaalitulostuksen avulla myös veistoksina.
Tuotan kuvataiteen teoksista myös edullisia printtituotteita yhteistyössä nykytaiteen ammattilaisten kanssa. Olen tuottanut printtivedoksia yhteistyössä esimeriksi Pasi Tammen, Viva Granlundin ja Pirjetta Branderin kanssa.
Suunnittelen teoksia arkkitehtuurikohteisiin
Oheinen kuva 'Leikitäänkö piilosta?' on luonnoskuva suunnittelemani teoksen osasta, jolla osallistuin Kangasalan Timantti -kiinteistöosakeyhtiön järjestämään taidekilpailuun. Teos valittiin kahdeksan joukkoon yleisöäänestystä varten, mutta teosta ei valittu toteutettavaksi. Teos on nyt myynnissä toteutettavaksi toisessa kohteessa.
Teoksen nimi, 'Leikitäänkö piilosta?', vihjaa suunnitelman olevan tehty erityisesti lapsia ajatellen. Teossuunnitelma koostuu useasta pronssiveistoksesta, joita voidaan sijoittaa rakennuksen eri kohtiin.​​​​​​​

Luonnoskuva Susa Tyrniluodon teoksesta 'Leikitäänkö Piilosta?', 2023. Teos on myynnissä.

Tuotan taiteen teoksia maalauksina, kuvituskuvina tai muina tilaustuotteina.
Oheinen kuva on valokuvan pohjalta tekemäni maalaus.
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta teosten suunnitteluun, kuvataiteen teoksia hyödyntävään sisustussuunnitteluun, tai esimerkiksi seinämaalauksiin numerostani 041 502 3651. 
Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella:
Lähetä
Kiitos! Vastaan mahdollisimman pian!

Katso myös: