Valokuvaus
Muotokuvaus
Kuvaan valokuvaamalla erityisesti muotokuvia. Tarjoan kuvauspalvelua pääasiassa Tampereella, mutta sovittaessa myös muilla paikkakunnilla.
Olen käsitellyt kuvataiteilijana sukupuolen ja seksuaalisuuden kirjoa, joten minulle on luontevaa kuvata esimerkiksi nude- ja boudoir-kuvia sekä seksuaalisuuden moninaista ilmentämistä.
Olen opiskellut myös taideterapiaa ja ajattelen kuvausta myös sitä kautta, kohtaamisena, joka voi auttaa kuvattavaa näkemään itsessään sellaisia kauniita puolia, joita on vaikea nähdä vain itsekseen.
Olen luonteeltani sensitiivinen ja herkkä. Minulle on tärkeää pitää huolta, että kuvauksen kohteellani on turvallinen ja luottamuksellinen olo koko kuvausten ajan.
Digikuvat, alkaen 49 €/ kuva
49 euroa/kuva -tarjous sisältää studiokuvausta n. 10 minuuttia sekä yhdessä valitun kuvan käsittelyn. Hinta sisältää arvonlisäveron.
Saat käyttää kuvia vapaasti henkilökohtaisissa julkaisuissa. Kaupallisesta kuvien käytöstä voimme sopia erillisellä sopimuksella.
Toimin pääasiassa Tampereella ja satunnaisesti Helsingissä. Voimme sopia myös kuvauspaikan myös tarpeen mukaan muualle. Laskutan matkakuluista ja muista järjestelyistä sopimuksen mukaan.
Voit pyytää tarjousta useamman kuvan kuvauksista, sekä kuvien paperivedosten ja taulujen hinnoista. 
Kysy lisätietoja lomakkeella, tai soita 040 220 9573.
Lähetä
Kiitos! Vastaan pian!
Portfolio
​​​​​​​Muotokuvausta studiossa. Mallina Horemheb
Muotokuvia Tampereen Kameraseuran 24.9.2022 järjestämältä Muotokuvaus ulkona -kurssilta. Mallina Nikole.
​​​​​​​Muotokuvausta. Mallina Laura
Urheilukuvaus
Kuvasin Tampereen Kameraseuran kanssa yleisurheilun veteraanien maailmanmestaruuskilpailuja Tampereen Ratinan stadionilla 29.6.–10.7.2022. Kilpailussa oli eri ikäisten sarjat 35 vuotiaasta 90 vuotiaisiin (ikäsarja on merkitty kilpailijanumeron vasemmalla puolen).

Katso myös: